Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Atatürk İmam Hatip Ortaokulu

Telefon : 04125612009
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://dicleataturkihoo.meb.k12.tr
Adres : 15 TEMMUZ MAH. HÜKÜMET 10. CAD. NO 23 DİCLE / DİYARBAKIR
VİZYON : Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek.
MİSYON : Öğrenmeyi en büyük ihtiyaç hisseden , bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip edebilen , araştırmacı ve orijinal buluşlar üretebilen, öz güveni yüksek , ülkesinin ve dünyanın geleceğinin kendi sorumluluğu olduğunun bilincinde olan ideal nesli yetiştirmek için kalite ilkelerine bağlı, çalışanlarına önem veren çağdaş bir okul olmak"
BAŞARILAR :

Öğretmen :14
Öğrenci :193
Derslik :12
Kütüphane Kitap Sayısı :385
Öğretim Şekli :Tam Öğretim
Saatler : 8:10 / 14:45
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis : Okulumuza ait servis yoktur. Ancak ilçede çalışan memurları Ergani ilçesine ve Diyarbakır Merkezine ulaştıran servisler mevcuttur.
Ulaşım : Ulaşım günün belirli saatlerinde belediye araçları ve ilçe araçları ile sağlanmaktadır. İlçe araçlarının saati belirsizdir, araç yeterli müşteri aldıkça hareket etmekedir.
Yerleşim Yeri : Merkeze 85 km uzaklıktadır. 1274 kilometre karelik bir alana yayılmış olan İlçe topraklarının büyük bir bölümü dağlık ve ormanlıktır. Ovalar İse Dağlar Arasına Yerleşmiş Küçük Parçalar Halindedir. İlçenin Deniz Seviyesinden Yüksekliği 970 Metredir. Arazinin %30´u Meşe Ağaçları İle Kaplıdır. Ormanlık Alana Sahip Olması Sebebiyle Diyarbakır’ın Diğer İlçelerine Göre Daha Fazla Yağmur Almaktadır.Dicle ya da eski adıyla Piran-Piro´dur
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Dicle ilçe merkezinde olup, Diyarbakır ili merkezine 65 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :